Targi ARENA DESIGN i MEBLE POLSKA

Cztery dni intensywnych rozmów, spotkań biznesowych na stoisku firmy EGGER za nami.

ARENA DESIGN oraz MEBLE POLSKA to wydarzenia, które promują polska branżę meblową, innowacyjne wzornictwo oraz tworzą przestrzeń do współpracy między projektantami, architektami, studentami, dystrybutorami i producentami.

Podczas tegorocznych targów, które odbyły się w Poznaniu, w dniach 12-15 marca, staraliśmy się zainspirować zwiedzających najciekawszymi propozycjami z zakresu produktów premium, które wkomponowaliśmy w aktualne trendy wyposażenia wnętrz. Szczególną uwagę zwróciliśmy na produkty i powierzchnie znajdujące się w naszej aktualnej kolekcji: struktury Feelwood, płyty oraz laminaty PerfectSense, obrzeża akcentujące, płyty kompaktowe, blaty robocze oraz podłogi drewnopochodne. Wszyscy odwiedzający mieli okazję zapoznać się również z: Design Guide i VDS (Wirtualne Studio Projektowe)- programami służącymi do wizualizacji produktów na konkretnych projektach.

Podczas ARENA DESIGN prezentowaliśmy również naszą najnowszą fabrykę w Grupie EGGER zlokalizowaną na Warmii, w Biskupcu. Nasi klienci z radością przyjmowali wiadomość, iż niedługo ruszy produkcja.

Odbyte spotkania oraz prezentowana na stoisku gama produktów firmy EGGER, pozwoliła przybliżyć odwiedzającym nasz szeroki asortyment oraz osobiście poznać i spotkać się z przedstawicielami naszej firmy.

Film z wydarzenia:  https://youtu.be/yiK38WTihFo

Dział komunikacji

Zdjęcia: Egger Polska

18.06.2019