EGGER na targach BAU 2019

W połowie stycznia targi BAU w Monachium po raz kolejny były miejscem spotkania całej branży budowlanej. Również w tym roku wiodące na świecie targi architektury, materiałów i systemów budowlanych z około 250 000 gości stanowiły idealną scenę dla EGGER do zaprezentowania międzynarodowej publiczności nie tylko naszych produktów, lecz również usług.

Zgodnie z mottem targów „Smart solutions for you” na stoisku o powierzchni 400 m² pokazaliśmy nowości z trzech obszarów produktów: meble i aranżacja wnętrz, podłogi oraz produkty budowlane. W tym roku podczas targów skoncentrowano się na inteligentnych, cyfrowych rozwiązaniach dla handlu, rzemiosła i architektury. Został więc między innymi zaprezentowany EGGER inside, konfigurator blatów roboczych, aplikacja Floorfinder oraz produkty budowalne EGGER w cyfrowym formacie danych. Tym sposobem firma EGGER pokazała się nie tylko jako kompletny dostawca, ale dla całego asortymentu produktów zaoferowała rozwiązania cyfrowe, z którymi odwiedzający mogli się zapoznać na monitorze.

„Również w tym roku targi BAU zakończyły się pełnym sukcesem EGGER. Zainteresowanie gości wzbudziły przede wszystkim nasze rozwiązania cyfrowe, a nasze stoisko było licznie odwiedzane podczas wszystkich dni targowych. Przeprowadziliśmy udane rozmowy z krajowymi i międzynarodowymi przedstawicielami wszystkich grup klientów, a podczas targów mogliśmy nie tylko zaprezentować nasze produkty i usługi, lecz również zapoznać się z producentami, architektami, klientami handlowymi i z rynku budowlanego” podsumowuje Ann-Kristin Block, kierownik marketingu EGGER w Niemczech.

Dział Komunikacji

Zdjęcia: Martin Klindtworth

18.06.2019
Nagroda za zarządzanie środowiskowe 2019 dla zakładu w Unterradlbergu Czytaj więcej