EGGER na Targach Interzum w Kolonii

Witamy uczestników targów w erze „synchroniczności”.

Od 21 do 24 maja 2019 r. będziemy prezentować nasze nowości w zakresie produktów, dekorów i powierzchni międzynarodowej publiczności podczas najważniejszych targów w branży — Interzum w Kolonii. Odwiedzający nasze stoisko o powierzchni 600 m² będą mogli poznać ideę, która kryje się za mottem „MORE+less”. Opiera się on na elementach, które na pierwszy rzut oka jako same w sobie do siebie nie pasują, lecz w połączeniu dają niesamowite wrażenie.

Podczas targów będziemy prezentować między innymi zalety płyt lakierowanych PerfectSense Gloss i Matt oraz obrzeża PP o niezwykłej jakości wydruku cyfrowego. Nasze blaty roboczez propozycjami nowych powierzchni oraz grubości stanowiące odpowiedź na zapotrzebowanie rynku na cienkie materiały.

Nowe struktury nadają produktom jeszcze więcej charakteru. Dekor ST32 Feelwood Vintage stanowiący uzupełnienie kolekcji powierzchni synchronicznych charakteryzuje się wyglądem rustykalnego, starego drewna, ST20 Metal szczotkowany inspirowany jest metalem o delikatnie szczotkowanej powierzchni, natomiast dekor ST75 Satyna mineralna został stworzony specjalnie z myślą o reprodukcjach materiałów na blaty robocze.

Nasze produkty, zostaną wykorzystane równiez na przestrzeni ogólnej „Trends in Surfaces & Wood Design” (Trendy dotyczące powierzchni i wzorów imitujących drewno). Na przestrzeni „Digitalization” (Cyfryzacja), firma EGGER będzie prezentować swoją kolekcję materiałów oraz wszechstronne usługi. „Speakers Corner” będzie miejscem, w którym będzie można spotkać naszych specjalistów: Michaela Gimpl i Stefanie Könemann z zespołu zarządzania dekorami i wzorami będą prowadzić wykład. Temat wykładu: „MORE+less — is synchronicity an option?” (WiĘCEJ+mniej — czy synchroniczność ma sens?).

Dział Komunikacji

18.06.2019
Nagroda za zarządzanie środowiskowe 2019 dla zakładu w Unterradlbergu Czytaj więcej