EGGER na Targach Drema 2019

Na tegorocznych targach DREMA, które odbywały się w dniach 10-13 września 2019 roku w Poznaniu, wzięliśmy udział w IV Ogólnopolskim Kongresie Meblarskim „Polskie Meble – Konkurencyjna Polska”, w których trakcie wystąpili:

• Moritz Bühner — specjalista ds. ochrony środowiska i zrównoważonego rozwoju w firmie EGGER, przeprowadził on specjalną prezentację, dotyczącą nowych regulacji w zakresie emisji formaldehydu w Niemczech po 01.2020. Temat ten jest niezmiernie ważny dla Polski, która eksportuje znaczącą ilość mebli za granice, w tym również do Niemiec.
  • Roman Klejzerowicz — manager ds. sprzedaży EGGER, podczas swojej prezentacji opowiadał o trendach, które obserwujemy jako dominujące i obowiązujące w meblarstwie w Chinach, USA i Kanadzie.

Ponadto podczas tegorocznej edycji we współpracy z firmą Felder Group Polska oraz firmą Hettich zrealizowaliśmy projekt „Innowacyjna Kuchnia”. Zabudowa kuchenna była tworzona na żywo i wkrótce zostanie przekazana na potrzeby Domu Pomocy Społecznej w Żorach.

Zespół Egger

Zdjęcia: Egger