Egger zaprasza do współpracy tartaki i firmy transportujące materiały sypkie

Na naszej działce inwestycyjnej w Biskupcu, na której od siedmiu miesięcy powstaje pierwszy polski zakład produkcyjny grupy Egger, widoczne są już budynki produkcyjne. Z daleka widać silosy,
w których będą magazynowane wióry do produkcji płyt meblowych.  Budowa naszego zakładu postępuje dynamicznie. Już w czwartym kwartale roku fabryka w Biskupcu rozpocznie produkcję płyt wiórowych. W związku z tym, już dziś poszukujemy do stałej współpracy lokalnych firm zajmujących się przerobem drewna okrągłego, a także firm transportowych, oferujących usługi przewozu materiałów sypkich.

Poszukujemy następujących surowców: trocin, zrzyn tartacznych oraz zrębków.

Poszukujemy firm transportowych świadczących usługi transportowe ruchomymi podłogami, wzmocnionymi plandekami oraz kontenerami.

Na co mogą liczyć kooperanci? Na stałą współpracę, ciągłość i pewność zleceń oraz szybkie rozładunki w ustalonym czasie. Gwarantujemy także terminowe płatności. W razie potrzeby jesteśmy gotowi skrócić czas oczekiwania na uregulowanie faktury, korzystając ze skonta.

Jesteś zainteresowany naszą ofertą? Chcesz omówić indywidualne warunki współpracy?

Skontaktuj się z

Antonim Łozińskim                                                                                                    Piotrem Utnickim

Specjalistą Zakupu Surowca                                                                                       Specjalistą Zakupu Surowca

i Certyfikacji FSC                                                                                                         M: +48 691 551 023