Przedstawiciele EGGERA na IV Forum Ekonomicznym w SP3

11 stycznia 2019r. Barbara Lewandowska oraz Marcin Kwiatkowski skorzystali z zaproszenia i uczestniczyli w IV Forum Ekonomicznym organizowanym przez Szkołę Podstawową nr 3 im. Orła Białego w Biskupcu.

Przedstawiciele Eggera podczas wydarzenia pt. "Poszukiwacze Skarbów" opowiedzieli uczniom o wizji Grupy EGGER, o rodzinnym charakterze naszej firmy a przede wszystkim o biskupieckim projekcie Grupy EGGER. Podążając myślą przewodnią tego forum Pan Marcin Kwiatkowski, sp. ds. rekrutacji w dziale HR,  przybliżył młodzieży, jak pozyskujemy nasze „skarby”, czyli naszych pracowników. Kompleksowo przedstawił kolejne etapy rekrutacji, a także możliwości rozwoju w naszym zakładzie uwzględniając projekty, które oferujemy pracownikom.

Następnie przedstawiciele 6 lokalnych szkół podstawowych rywalizowali w 3 różnych zadaniach, które sprawdzały ich wiedzę z zakresu przedsiębiorczości, kreatywności i matematyki.

12.02.2019
EGGER na targach BAU 2019 Czytaj więcej