EGGER spotkał się z mieszkańcami na Targach Edukacji i Pracy w Biskupcu

17 października przedstawiciele naszej firmy spotkali się z mieszkańcami miasta i regionu na Targach Edukacji i Pracy „Przełam bariery dla kariery”. Była to okazja do rozmów dotyczących możliwości rozwoju zawodowego w ramach inwestycji EGGER w Biskupcu.

Podczas targów „Przełam bariery dla kariery” spotkaliśmy się z osobami zainteresowanymi aktualnie prowadzonymi przez nas rekrutacjami oraz planami na kolejne miesiące. Na naszym stoisku odwiedzili nas mieszkańcy regionu, którzy chcieli aplikować na aktualnie otwarte stanowiska, które skierowane są między innymi do elektryków, mechaników, operatorów wózków widłowych oraz specjalistów ds. nadzoru ruchu.

Przedstawiciele naszego działu kadr spotkali się również z mieszkańcami regionu, którzy chcieli poznać nasze plany związane z rekrutacją oraz specyfiką stanowisk, które będą utworzone w przyszłości. Szczególnym zainteresowaniem cieszyły się oferty związane z produkcją, na które rekrutację planujemy otworzyć wczesną wiosną 2018 roku. Już teraz zachęcamy wszystkie osoby, które chciałyby podjąć zatrudnienie w tym obszarze, do przesyłania do nas swoich dokumentów aplikacyjnych.

Cieszymy się, że w spotkaniach w ramach Targów Edukacji i Pracy w Biskupcu wzięli udział także przedstawiciele mediów lokalnych i ogólnopolskich. Była to okazja do rozmowy na temat sytuacji na rynku pracy w regionie warmińsko-mazurskim.

Wszystkich zainteresowanych aktualnymi ofertami pracy w naszej firmie, którzy nie mogli uczestniczyć w Targach Edukacji i Pracy, zachęcamy do przesyłania CV na adres rekrutacja@egger.com lub na e-mail zamieszczony w aktualnych ofertach pracy publikowanych na stronie www.biskupiec.egger.com (zakładka oferty pracy) oraz na portalu www.pracuj.pl.

Dziękujemy za odwiedzenie naszego stoiska!

Zespół EGGER

18.06.2019
Nagroda za zarządzanie środowiskowe 2019 dla zakładu w Unterradlbergu Czytaj więcej