EGGER Truck już w Biskupcu!

Chcesz poznać świat produktów EGGER i dowiedzieć się więcej o naszej filozofii opartej o zamknięty cykl produkcyjny? Przyjdź na Dni Biskupca i zobacz, co kryje wnętrze ciężarówki EGGER!

Z okazji Dni Biskupca do miasta przybyła interaktywna mobilna ekspozycja EGGER. Wystawa została otwarta dla zwiedzających dzisiaj rano i będzie dostępna dla wszystkich zainteresowanych zarówno w piątek jak i w sobotę na terenie dawnej jednostki wojskowej przy Al. Broni w Biskupcu.

Ciężarówka EGGER to ekspozycja, która dzięki wykorzystaniu najnowszych technik multimedialnych pozwala poznać co motto firmy EGGER - „Więcej z drewna” oznacza w praktyce. Odwiedzający mogą dowiedzieć się w jaki sposób EGGER realizuje ideę zrównoważonego rozwoju i na czym polega zamknięty cykl środowiskowy. Prezentacja Wirtualny Dom pokazuje z kolei gdzie i w jaki sposób można zastosować różne produkty firmy kreatywnie aranżując przestrzeń. EGGER Truck prezentuje także szeroką gamę produktów firmy wchodzących w skład najnowszej kolekcji na lata 2017-2019, takie jak płyty wiórowe, mdf czy melaminowane w najnowszych wzorach i kolorach.

Na mieszkańców zainteresowanych inwestycją w Biskupcu oraz pracą w powstającej fabryce, czekają  przedstawiciele EGGER, którzy odpowiadają na wszystkie pytania gości.

Godziny otwarcia ekspozycji:

• 28 lipca, 11:00-19:00,
  • 29 lipca, 11:00-20:00.

Miejsce: teren dawnej jednostki wojskowej przy Al. Broni w Biskupcu.

Zapraszamy serdecznie wszystkich mieszkańców Biskupca i okolic! Do zobaczenia w EGGER Truck!

18.06.2019
Nagroda za zarządzanie środowiskowe 2019 dla zakładu w Unterradlbergu Czytaj więcej