Kolekcja materiałów dekoracyjnych EGGER 2017-2019

Wprowadzona na początku tego roku Kolekcja Materiałów Dekoracyjnych 2017–2019 dla Obiektów i Wyposażenia Sklepów marki EGGER to kompleksowy asortyment dekorów, struktur powierzchni i najnowszych technologii, poszerzony wybór produktów i inteligentne usługi. Dzięki nowej ofercie wspieramy producentów mebli, architektów oraz właścicieli obiektów handlowych przy projektowaniu wnętrz komercyjnych poprzez dostarczanie inspiracji, pomoc w identyfikacji potrzeb oraz ostateczną implementację projektów.

Bogata oferta

Kolekcja materiałów dekoracyjnych 2017-2019 firmy EGGER to najbardziej kompleksowa oferta, jaką kiedykolwiek wprowadziliśmy na rynek. Jest ona naszą odpowiedzią na szybko zmieniające się trendy i rosnącą złożoność produktów. Dzięki trzyletniemu okresowi obowiązywania, kolekcja pozostaje aktualna i stanowi bazę do dalszej pracy oraz istotne źródło inspiracji.

Nowoczesny asortyment z wieloma zintegrowanymi rozwiązaniami z pewnością pomaga naszym klientom sprostać wyzwaniom ich codziennej pracy. Dzięki 300 dekorom, zorientowanej na usługi ofercie produktowej i uznanej jakości, EGGER gwarantuje szybką, sprawną i skuteczną pracę oraz kontynuuje historię sukcesu kolekcji znanej wcześniej jako ZOOM. Jej nowa odsłona zawiera poszerzoną paletę barw, szersze spektrum kolorystyczne dla drewna, bardziej zróżnicowane reprodukcje materiałów oraz nowe typy powierzchni.

Inteligentne usługi

Architekci i sprzedawcy detaliczni projektując przestrzenie handlowe często kierują się specyficznymi potrzebami tego rodzaju obiektów, znacznie różniącymi się od oczekiwań użytkowników wnętrz mieszkalnych czy biurowych. Aby skutecznie wspierać ich w aranżacji wnętrz sklepowych, firma EGGER oferuje w ramach swojej nowej kolekcji inteligentne usługi. Jedną z nich usług jest aplikacja EGGER (EGGER App), poręczne narzędzie, które umożliwia dostęp do całej kolekcji w dowolnym momencie. Nowa strefa inspiracji w aplikacji ułatwia tworzenie kreatywnych rozwiązań. Aplikacja dostępna jest w iTunes Store i Google Play.

Aby upewnić się, że producenci i sprzedawcy detaliczni otrzymają odpowiednią wiedzę na temat kolekcji i będą w stanie sprostać potrzebom swoich klientów, firma EGGER wykorzystuje koncepcję e-Learningu do przekazywania wiedzy. Struktura oferowanych przez nas szkoleń internetowych odpowiada strukturze kolekcji. Skupiają się one na dekorach i powierzchniach, systemie 9-Grid i stylach, jak również przekazują szczegółowe informacje na temat produktów i usług dostępnych w ramach nowej kolekcji.

Więcej informacji o nowej kolekcji na stronie: www.egger.com/dekorativ

12.02.2019
EGGER na targach BAU 2019 Czytaj więcej