Międzygminne Targi Przedsiębiorczości*, 9-10 września 2017

EGGER zawsze uczestniczy w życiu lokalnych społeczności, na terenach na których prowadzi swoją działalność, stąd też decyzja firmy o wzięciu udziału w warmińskim wydarzeniu biznesowym.

Serdecznie zapraszamy wszystkich zainteresowanych do odwiedzenia stoiska EGGER na Międzygminnych Targach Przedsiębiorczości 2017 organizowanych w dniach 9-10 września br. na terenie Ośrodka Wypoczynkowego „Kalwa” w Pasymiu koło Olsztyna. Nasi pracownicy dostarczą Państwu szczegółowych informacji dotyczących procesu rekrutacyjnego oraz warunków zatrudnienia w nowopowstającej fabryce. Podczas spotkania będziemy informować na jakie stanowiska aktualnie poszukujemy kandydatów, a także jak wyglądają nasze plany rekrutacyjne.

Poza pytaniami dotyczącymi zatrudnienia, nasi przedstawiciele będą również gotowi do rozmów o wszystkich aspektach związanych z naszą inwestycją w Gminie Biskupiec.

*Międzygminne Targi Przedsiębiorczości 2017 to wydarzenie targowe zorganizowane po raz pierwszy
w 2016 roku, cieszące się dużym zainteresowaniem lokalnych firm z okolic Pasymia. Umożliwiło miejscowym przedsiębiorcom prezentację własnego potencjału inwestycyjnego, wymianę doświadczeń, a także pozyskanie nowych kontaktów i partnerów biznesowych. Jest to jedno z  kluczowych wydarzeń
dla lokalnego biznesu.

12.09.2017