Zapraszamy do wakacyjnego namiotu informacyjnego EGGER. Startujemy 5 lipca!

Wraz z rozpoczęciem wakacji, firma uruchamia nowe miejsce spotkań – namiot informacyjny, w którym dyżurować będą przedstawiciele EGGER gotowi do rozmów i odpowiedzi na pytania mieszkańców dotyczących planowej fabryki płyt wiórowych w Biskupcu.

Namiot informacyjny rozstawiony będzie na parkingu na Placu Wolności w godzinach od 11.00 do 16.00 w każdą wakacyjną środę, począwszy od 5 lipca br.

Dokładne daty otwarcia namiotu są następujące:

• 5 lipca, 12 lipca, 19 lipca oraz 26 lipca;
  • 2 sierpnia, 9 sierpnia, 16 sierpnia, 23 sierpnia oraz 30 sierpnia.

W namiocie obecni będą specjaliści, którzy chętnie opowiedzą o EGGER jako atrakcyjnym pracodawcy, warunkach zatrudnienia w firmie, otwartych i planowanych rekrutacjach oraz działaniach jakie należy podjąć, by wziąć w nich udział. Ponadto, będzie możliwość rozmowy na temat potencjału inwestycji i jej pozytywnego wpływu na miasto i region, jak również zapoznać się z produktami firmy EGGER.

Wakacyjny namiot informacyjny EGGER jest kolejnym, proaktywnym działaniem firmy w kierunku otwartej komunikacji z mieszkańcami Biskupca. Od początku kwietnia do końca czerwca 2017 roku EGGER zorganizował 10 spotkań w punkcie informacyjnym przy ulicy Grunwaldzkiej. Ponadto, w dniu 29 maja odbyła się w Centrum Kultury prezentacja firmy dla wszystkich zainteresowanych inwestycją. Firma zaangażowała się też w organizację obchodów Dnia Dziecka i planuje kontynuację wsparcia lokalnych inicjatyw na rzecz rozwoju Biskupca i jego mieszkańców.

12.02.2019
EGGER na targach BAU 2019 Czytaj więcej